FOTO Tko je zgodna kuma na Mamićevom vjenčanju: Do 1995. živjela je u Kninu, pa odselila u Pančevo

Višnja Vjetrović, djevojačkog prezimena Amanović uz mladenku je bila glavna zvijezda na vjenčanju Tije Jurčić i Marija Mamića. Svi su se pitali tko je zgodna Tijina kuma, piše Večernji list.

???

Objavu dijeli Visnja Vjetrovic (@vishhnja)

Ona je supruga bivšeg glasnogovornika kluba Partizan Marka Vjetrovića i bila je uspješna manekenka. Kako pišu mediji u Srbiji, s prvim manekenskim koracima počela je još kao 16-godišnjakinja na revijama u Srbiji, a ubrzo su uslijedile i poslovne ponude za manekenske poslove u Milanu, Miamiju, Ateni, Barceloni i Dubaiju.

Let the summer begin ☀️ #Greece #2017

Objavu dijeli Visnja Vjetrovic (@vishhnja)

Bila je i zaštitno lice u kampanjama Chanela, Armanija i Cartiera. Lijepa Višnja često je dobivala i angažmane u glazbenim spotovima u inozemstvu, a za spot za pjesmu “Prešuti” angažirao ju je i naš pjevač Sandi Cenov. Višnja je s obitelji do 1995. godine živjela u Kninu, a tada su se odselili u Pančevo. Prije četiri godine Višnja i Marko vjenčali su se u Beogradu, a četiri mjeseca poslije rodila im se kći. Drugo dijete dobili su samo nekoliko tjedana prije Mamićeva vjenčanja, piše Večernji.

VIDEO Mamić mahao šakama, pa pao na pod: ”J**em vam majku svima”

Facebook Komentari