Revizori Baker Tillyja pod istragom zbog Agrokora

U sklopu akcije Agrokor pod istragom je i Baker Tilly Hrvatska, jedna od revizorskih kuća koja je revidirala financijskih izvješća Agrokora, neslužbeno doznaje N1.

Kontaktirali su i njihove urede u Zagrebu, no javila se nepoznata gospođa koja je N1 kazala da kod njih nema nikakve istrage i istražitelja.

Da je u sklopu akcije Agrokor pod istragom i Baker Tilly Hrvatska, jedna od revizorskih kuća koja je revidirala financijskih izvješća Agrokora, N1 doznaje neslužbeno.

Podsjetmo, revizorska mreža Baker Tilly International objavila je u petak da je Baker Tilly Hrvatska d.o.o., njezina nezavisna tvrtka članica u Hrvatskoj, izašla iz globalne mreže 1. listopada ove godine.

“Bivša tvrtka članica, koja je na tržištu u Hrvatskoj radila pod imenom Baker Tilly Hrvatska d.o.o., je posebna pravna osoba i sama je odgovorna za svoje djelovanje. Baker Tilly International niti bilo koja njegova tvrtka članica nema više nikakvih poslovnih odnosa s Baker Tilly Hrvatska d.o.o., kao niti s njihovim partnerima, zaposlenicima ili povezanim tvrtkama”, zaključuje se u priopćenju, koje je revizorska mreža Baker Tilly International objavila u petak.

Facebook Komentari