Ljubo Pavasović Visković otkrio zašto je Ivica Crnjac uhićen

Državno odvjetništvo već mjesecima provodi izvide, a jutros nešto prije 6 sati – policija je stigla u Kulmerove dvore, rezidenciju Todorićevih. U Kulmerove dvore stigli su Jadranka Sloković i Čedo Prodanović, odvjetnici Ivice Todorića.

Ivan Crnjac lišen slobode

Odvjetnik Ljubo Pavasović Visković, potvrdio je za HTV kako je bivši član Agrokorove uprave i izvršni potpredsjednik za financije, strategiju i tržišta kapitala Ivan Crnjac lišen slobode. Pretres i privođenje obavljeno je temeljem naloga a osnova sumnje je krivotvorenje bilanci.

“Nakon što moj klijent bude ispitan u DORH-u znat ćemo više informacija”, kazao je Pavasović Visković. Potvrdio je kako je policija Crnjcu zaplijenila osobni mobitel i nekoliko dokumenata.

Akcija Agrokor na više od 60 lokacija, a na terenu oko 300 policajaca

Policija je ušla i u kuću Ljerke Puljić izvršne dopredsjednice Agrokora. Ante Nobilo potvrdio je kako je u tijeku i pretres stana bivše članice Uprave Agrokora Piruške Canjuge. Policija je, kako javlja portal 24 sata, došla i na vrata Damira Kuštraka dugogodišnjeg menadžera Agrokora i bivšeg predsjednika HUP-a. Na ‘meti’ istrage je između 10 i 20 ljudi

Facebook Komentari