Aleksić pozvao na akciju: Pišite Saboru da pomaknu točku koja se tiče 100.000 obitelji oštećenih nezakonitim promjenama kamatnih stopa

Saborski zastupnik Snage Goran Aleksić pozvao je građane na akciju oko Prijedloga zakona o dopunama Zakona o zaštiti potrošača.

POZIV NA AKCIJU, IDEMO POKAZATI DA ZNAMO ŠTO RADE!

POŠALJITE NA UPISANE MAIL ADRESE PRIPREMLJENU PORUKU I DIJELITE OVU OBJAVU!

Pozivam vas da na adrese predsjednik@sabor.hr te klubhdz@sabor.hr pošaljete sljedeću poruku:

Poštovani,

moja obitelj jako je nezadovoljna činjenicom da ste Prijedlog zakona o dopunama Zakona o zaštiti potrošača koji je izuzetno važan za 100.000 obitelji oštećenih nezakonitim promjenama kamatnih stopa, stavili na dnevni red u četvrtak 19.10. kao sedmu točku dnevnoga reda.

Zakon koji se tiče najmanje 100.000 obitelji mora biti u udarnom terminu kako bi građani oštećeni nezakonitim radom banaka mogli vidjeti i čuti što o tome zakonu misle zastupnici koji ih predstavljaju u Hrvatskome saboru.

Smatram to demokratskom farsom.

Promijenite redoslijed, i stavite tu raspravu na 2. mjesto dnevnoga reda u četvrtak!

Srdačan pozdrav!

OVO NEMOJTE SLATI – OBRAZLOŽENJE:

Predsjednik Sabora stavio je na dnevni red u četvrtak 19.10.17. prijedlog zakona za vansudsko ispunjenje kolektivne sudske presude odnosno za omogućavanje vansudskog vraćanja preplaćenih kamata kao 7. točku u raspravama toga dana, želeći time da se o zakonu raspravlja u noćnim satima kada nema prijenosa sjednice i kada to više nitko neće moći gledati, osim na internetskom portalu Hrvatskoga sabora. Jasno je da u to doba niti novinari više bitno ne prate događanja u Saboru.

Pozivam vas da pokažete da vam nije svejedno što se HDZ i predsjednik Sabora tako igraju demokracije, napisao je Aleksić.

Facebook Komentari