Detalji tragedije u Kutini: Majka koja je zapalila sebe i dvoje male djece nije mogla dalje s muževom bolešću

Ilustracija

U utorak oko 9 sati ujutro u Kutini u šumi pored mjesta Husain pronađeno je opožareno vozilo u kojem su bila tri karbonizirana tijela.

Svekar stradale Marine Šelaj (29) za Vijesti.hr navodi da je bila uredna i brižna majka i da ju je možda muževa borba sa teškom bolešću navela na ovakav čin.

Marini Šelaj je majka dvoje djece od 5 i 1,5 godina, a iako nema nikakve službene potvrde još uvijek, mještani i obitelj vjeruju da se radi o ubojstvu i samoubojstvu, odnosno da je majka sebe i dvoje djece odvezla u smrt. Muž joj je navodno teško bolestan i već se neko vrijeme bori s tumorom na mozgu.

Svekar pokojne Đuro Šelaj kratko je za Vijesti.hr izjavio kako nije mogao ni naslutiti da bi moglo doći do tragičnog događaja. Govori da je Marina bila uredna majka koja se brinula za svoju djecu i da ih je ovaj događaj sve iznenadio. Na dan kada je nestala s svoje dvoje malodobne djece, on i žena su čuvali djecu te ih je nakon posla pokupila i netragom nestala. Muž i svekar su je tražili po svuda te su mislili da je došlo do prometne nesreće. Uz sve to navodi da joj se muž bori s teškom bolešću te smatra da ju je to moglo navest na ovakav čin.

Očevid je u tijeku, a više detalja bit će poznato nakon istrage.

Strava u šumi kod Kutine: Čini se da je majka zapalila sebe i dvoje male djece

Share This Article