Srna za HRT: Ako budemo pravi pobijedit ćemo Ukrajinu

Bivši hrvatski reprezentativac i kapetan Darijo Srna u razgovoru s Dragom Ćosićem otkrio je što misli o stanju u hrvatskoj reprezentaciji.

Osvrnuo se Srna i na bivšeg izbornika Antu Čačića, ali je i otkrio o čemu je razgovarao s novim izbornikom Zlatkom Dalićem.

Razgovarali smo. Ja sam se sam ponudio jer znam Ukrajinu jako dobro. To je reprezentacija koja ima dva individualca, a to su Konopljanka i Jarmolenko. Danas im počinje moj Marlos na desnom, prema tome imaju jako izričiti individualan napad, ali Hrvatska ako bude kompaktna, ako bude čuvala loptu i ako u bude prava, a bit će prava, ja mislim da možemo pobijediti Ukrajinu, rekao je Srna.

Šahtar je klub iz Donjecka, sada u Kijevu zbog situacije u Ukrajini.

Ovo je drugi rat u mojem životu, naravno da nije ugodno. Ali želiš izvući nešto pozitivno, predsjednik je taj bez kojeg se ne može, prenio je infrastrukturu u Kijev, iznajmio bazu, letimo na utakmice, imamo 10-15 tisuća navijača, igramo Ligu prvaka, osvajamo prvenstva, prodajemo igrače i radimo što smo radili prije.

Nemam svoju kuću, stadion i navijače. I zbog toga je teško, svi smo profesionalci i moramo poštovati ugovor. Svaku pobjedu posvećujemo Donjecku, dodao je Srna.

Facebook Komentari