FOTO Je li ovo najgora majka na svijetu, a ujedno je i medicinska sestra

Ljudi uistinu znaju biti okrutni. U to se najbolje uvjerila majka po imenu Molly Lensing koja je, nakon što je snimljena u zračnoj luci sa svojom dvomjesečnom kćeri, ismijana na internetu.

Fotografija je nastala prije godinu dana, no ona je tek sada odlučila progovoriti što se dogodilo. Molly je, naime, snimljena u zračnoj luci u Coloradu kada joj je odgođen let, a na fotografiji ona sjedi na stolici i tipka po svom mobitelu dok djevojčica leži na podu čekaonice u zračnoj luci.

Iako prema fotografiji izgleda kao najgora na svijetu, Lensing je objasnila detalje.

“Anastasia je satima bila u nosiljci ili sam je ja držala. Ruke su me boljele, a ona se trebala protegnuti. Osim toga, morala sam javiti što se događa obitelji koja se pitala gdje smo toliko dugo”, objasnila je Lensing, koja uz Anastasiju ima još dvije starije djevojčice.

Fotografiju je na Facebooku objavio jedan od putnika iz zračne luke, a ona se velikom brzinom tada proširila internetom. “Uplašila sam se za svoj posao jer sam baš počela raditi na odjelu za porode i mislila sam da ću dobiti otkaz ako moji nadređeni vide ovu fotografiju. Srećom, to se nikada nije dogodilo”, priča ova medicinska sestra koju su povrijedili komentari i poruke koje je dobila nakon objavljivanja fotografije, no danas se više na njih ne obazire.”Znam da sam najbolja mama na svijetu mojim djevojčicama, pazim na njih i odgajam ih najbolje što znam”, prenosi Večernji list.

Facebook Komentari