Todorićeva 6. ofenziva: Čekam objavu bilanci, pokazat će se da sam bio u pravu

Umjesto da odgovori na ozbiljne optužbe, koje će sve biti dokazane u nadolazećim postupcima, Vlada RH sakriva se iza nekakvih fraza o bilancama PWC-a koje će „razotkriti sve“.

Prvo i osnovno, bilance izrađuje Uprava Agrokora, a PWC daje mišljenje. Ovo nisu nikakve PWC-ove bilance, nego bilance koje su Knighthead, Martina Dalić i Ante Ramljak dizajnirali da upropaste i jeftino preuzmu Agrokor i njegovu imovinu. Neću ih komentirati prije službene objave. Promatram situaciju, i zajedno sa svojim financijskim i pravnim savjetnicima, najboljim domaćim i međunarodnim stručnjacima, objasnit ću hrvatskoj javnosti sve razloge i manipulaciju izvješćima.

S punom sigurnošću mogu reći, sve što se otpisuje bilo je stvarno uloženo, i niti jedna kuna iz Agrokora nije izvučena. A radost s kojom Ramljak najavljuje mjesecima i veće otpise od na kraju prihvaćenih, samo govori o njegovim motivima.

Mogu bilance predstaviti kako god žele, mogu i prijetiti, ali svoj kriminal, laži, nezakonito i neustavno djelovanje neće moći sakriti. I snosit će odgovornost. Kao što će odgovornost nažalost snositi i svi koji, pod prisilom ili ne, sudjeluju u tim radnjama i potpisuju krivotvorine. A ja neću posustati u obrani Agrokora, svojih prava i obrani svih nepravedno optuženih ljudi.

Share This Article