Zbog raskola u SDP-u istaknuti članovi imaju problema s mentalnim zdravljem, gase svoje profile na društvenim mrežama

”Ugasio sam svoj profil i pozatvarat ću profile na svim društvenim mrežama jer mi je dosta stresova, ludila i narušavanja svog mentalnog i fizičkog zdravlja. Dosta mi je svega!”

Sve napetiju situaciju u SDP-u u Novom dano je komentirao član Predsjedništva te stranke, Siniša Hajdaš Dončić.Kaže da ne može zaspati i da se prvi put boji za budućnost stranke.

Boji se i da stranci prijeti raskol.

“Ako tako nastavimo, bojim se da da. Pokušavam razgovarati s nekima koji imaju integritet, a nema ih puno. Ne smijemo sve baciti u trnje ili u vjetar.

Rješenje, trenutno, ne vidi.

“Ako se ova kakofonija nastavi, ne vidim. Moramo se baviti problemima u društvu – država košta, službenici se zapošljavaju, konzervativna revolucija… To su teme za SDP…

Ugasio sam Twitter, na Facebooku nisam ništa objavio od lokalnih izbora… Ne mogu brate mili to više slušati. Iskreno, ne mogu.”, kaže Dončić za N1.

S društvenih mreža nestao i Franko Vidović

Šef šibenske opozicije koji se ne namjerava više kandidirati za predsjednika lokalnog SDP-a, Franko Vidović, nestao je danas oko 10 sati s Facebooka.

”Ugasio sam svoj profil i pozatvarat ću profile na svim društvenim mrežama jer mi je dosta stresova, ludila i narušavanja svog mentalnog i fizičkog zdravlja. Dosta mi je svega! Ne mogu više to gledati. Ne želim čitati irelevantne ljude koji pišu o irelevantnim stvarima. Dosta je bilo. Odsad čuvam svoje mentalno zdravlje i ovo nema veze sa situacijom u SDP-u. Činim to radi sebe”, rekao je Vidović za ŠibenikIN.

Facebook Komentari