Napadnuti trener Dinama Cvitanović: Ako to želiš uzeti onda uzmi pištolj i pucaj mi direktno u čelo

GNK Dinamo danas organizira press konferenciju na kojoj govori jučer napadnutI trener kluba Mario Cvitanović. ‘Moj privatni život je čist kao suza, moj odnos sa igračima je odličan’, kazao je na početku.

Gost konferencije je glavni trener GNK Dinamo Mario Cvitanović te član uprave kluba Krešimir Antolić.

“Zahvalit ću se svim kolegama, trenerima koji su uključeni u nogomet, ne samo hrvatski nego i šire, i koji mi daju podršku. To znači da smo mi i da sam ja na dobrom putu. Ja želim biti samo nogometni trener koji će se baviti ekipom, koji će se baviti igračima.

Zahvaljujem se i njima na apsolutnoj podršci, na brizi i to je ono što mi puno znači. Apsolutno moj život je nogomet i moj nogomet se može okarakterizirati s trenerskog gledišta. Ljubav, srce, emocija i predanost cilju da budemo prvaci, da Dinamo igra što bolje, da svi igrači napreduju se ne može oduzeti. To nikako.

Moj privatni život je apsolutno čist kao suza, tu nema niti jedne tamne točke. Moj odnos s igračima je odličan i to pokazuju njihove reakcije jučer i njihove reakcije danas. Ja želim da Dinamo igra dobro, da Dinamo bude prvak, da Dinamo bude uspješan. A to je nogomet. Ja sam se školovao, ja želim živjeti nogomet i to mi ne možeš oduzeti. Ako to želiš uzeti onda uzmi pištolj i pucaj mi direktno u čelo”, rekao je Cvitanović.

Potom se medijima obratio Krešimir Antolić.

Facebook Komentari