Antolić: Proces političkog pasivizma i čak podrške nasilju koje se dešava na području cijele Hrvatske

Javnosti se nakon napadnutog trenera Marija Cvitanovića obratio šef Dinamovog osiguranja Krešimir Antolić.

“Čovjek je dolazio sa svog posla i brutalno, mučki, kukavički je napadnut ispred svog stana. To je istina. Volio bih da danas na kraju dana svaki od vas kad bude sam sa sobom zamisli kako je to da dođe doma s posla i bude napadnut od dva retardirana idiota koji su toliko hrabri da su se zamaskirali i iz zasjede mučki napali jednog čovjeka. O samim detaljima neću govoriti, to je stvar policijskog postupanja. PU zagrebačka je najbolja policijska jedinica u Hrvatskoj i nemam dvojbe da, ako će to htjeti, da će to riješiti.

Neću prejudicirati tko stoji iza tog napada. Ovo može biti jedino i samo napravljeno u kontekstu onoga što se dešava oko Dinama. Ne možemo ovo gledati izvan konteksta pokušaja likvidacije Zdravka Mamića.

Jedan proces je političkog pasivizma i čak podrške nasilju koje se dešava na području cijele Hrvatske gdje se simboli mržnje i netrpeljivosti promoviraju u Parlamentu. Nakon incidenta u St. Etienneu tadašnji ministar unutarnjih poslova zove “dečke da zajedno sjednu i razgovaraju”, kazao je. Više u VIDEU:

Napadnuti trener Dinama Cvitanović: Ako to želiš uzeti onda uzmi pištolj i pucaj mi direktno u čelo

Facebook Komentari