Revolveraš iz Senja priveden u Rijeci, propucani mladići danas su stabilnije

Policija u Rijeci danas je pred suca istrage privela Ivana Tomljanovića, koji je jučer uhićen nakon krvavog napada u Senju. Tomljanovića se u noći na subotu neprimjereno ponašao prema dvjema djevojkama u senjskom klubu Konoba te ga je redar zamolio da napusti klub. Muškarac je to i učinio, ali se ujutro, pred zatvaranje kluba, vratio s dva pištolja i počeo nasumično pucati.

U tom trenutku u klubu je bilo 30-ak ljudi. Tomislav Lopac (38) ga je pokušao spriječiti, ali je Tomljanović prema njemu ispalio nekoliko hitaca, a još je i ranio 26-godišnjaka i 27-godišnjaka. Pucnjavu je čuo obučeni zaštitar iz obližnjeg hotela koji je pohitao prema klubu i svladao napadača do dolaska policije.

Muškarci koji su ranjeni u subotnjoj pucnjavi u Senju i dalje su u životnoj opasnosti, ali liječnici su optimistični i stanje je puno stabilnije, doznaje se u nedjelju ujutro iz riječkog KBC-a.

Kod Josipa Mesića (27), koji je u bolnicu stigao s prostrjelnom ranom prsnog koša, stanje se poboljšalo u subotu navečer. On se razbudio, skinut je s respiratora i spontano diše, rekli su liječnici. Tin Rončević (26) u pucnjavi je ranjen u glavu, vrat i potkoljenicu, no i on se tijekom noći probudio, ali još je na respiratoru, međutim kontaktira s okolinom, pišu 24sata.

Texas u Senju: Izbacili ga iz disca, ali on se vratio s dva pištolja i počeo pucati

Facebook Komentari