Na WhatsApp uskoro će doći značajka Delete for Everyone

U pripremi je nova značajka za popularnu aplikaciju pomoću koje ćete moći obrisati poruke koje ste već poslali, čakk i prije nego je onaj kojem ste je poslali uspije pročitati.

Trenutno je brisanje nakon slanja jedino moguće ako poruka nije napustila vaš mobitel. Ako vidite kvačicu uz poruku, već je poslana. Dvije kvačice znače kako je isporučena, dok dvije plave kvačice označavaju pročitanu poruku.

Dobra je vijest što će na WhatsApp uskoro doći značajka Delete for Everyone. Trenutno je u fazi testiranja, ali će omogućiti uređivanje ili brisanje i nakon slanja.

Delete for Everyone bit će moguće koristiti na svim tipovima poruka u WhatsAppu – tekstualnim, video, slikama, GIF-ovima dokumentima – kao i na Androidu te iOS-u.

Rok za brisanje poruke bit će pet minuta. Ako ju primatelj uspije pročitati prije toga, nova značajka vam neće moći pomoći, piše Tportal.

Stoga ćete i dalje ipak morati paziti što tipkate i šaljete.

Facebook Komentari