Saborski zastupnik i član Predsjedništva SDP-a Franko Vidović pere ruke od čestitke Bujancu: Gnušam se lika i djela

Saborski zastupnik i član Predsjedništva SDP-a Franko Vidović tvrdi da nije čestitao na vjenčanju Velimiru Bujancu te da je taj voditelj TV emisije ‘Bujica’ u svojoj izjavi u medijima lagao o njihovom susretu u jednom zagrebačkom restoranu u subotu.

“Ništa ja njemu nisam čestitao! U društvu kolege Vedrana Babića zaista sam bio u subotu u restoranu Bota Šare gdje smo išli jesti srdele i taj tip zaista je sjedio stol do nas, ali nikakve komunikacije među nama nije bilo. Bujanec, koji je bio s nekim ljudima, u jednom trenautku nam je preko konobara pokušao poslati butelju vina što sam ja odbio”, kaže Vidović koji se za ŠibenikIN javio iz Kanade gdje kao hrvatski zastupnik sudjeluje u izaslanstvu Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini NATO-a.

Nikakve komunikacije s osobama za susjednim stolom nije bilo do kraja ručka, kazao je.

“Tada smo ustali i dok smo prolazili pokraj njihovog stola rekao sam ‘adio’, ‘bog’ ili nešto slično i otišao. I to vam je cijeli događaj, a vi sami zaključite je li to čestitanje bilo čega ili ne znam što. Uostalom, što bih mu čestitao? Pa nisam mu ja prijatelj, a ako pati od toga da mu ja čestitam onda momak ima problem. Inače, gnušam se njegova lika i djela”, kazao je Vidović.

Komentirao je i kurtoazni čin svog predsjednika Davora Bernardića koji je potvrdio da je Bujancu čestitao na uplovljavanju u bračne vode.

“Bernardićev postupak njegova je stvar, ali ja osobno to nikad ne bih napravio. Sjedio je za stolom pokraj mene i napravio mi urnebes, a kamoli da mu još čestitam”, rekao je Vidović.

Komadina objavio da će predsjedništvo SDP-a raspravljati o čestitki Bujancu, tj. o Bernardićevoj glavi

Facebook Komentari