VIDEO Ramos poludio na Modrića koji je samo bio korektan, kao i obično, prema protivniku

Španjolski prvak Real Madrid proteklog je vikenda na startu nove sezone u gostima pobijedio Deportivo s 3:0 i tako na najbolji način krenuo u obranu naslova.

Slavlje je malo zasjenio crveni karton Sergija Ramosa koji je u sudačkoj nadoknadi dobio žuti karton. A prvi je dobio u 53. minuti nakon kaosa na travnjaku. Sve je započelo kada je Dani Carvajal ležao na travnjaku, a domaći igrači nisu izbacili loptu izvan igrališta. Zbog toga se Ramos htio osvetiti kada se trabela ukazati pomoć domaćem napadaču Zakariji Bakkaliju. Iako mu je Zidane rekao da izbaci loptu, on se oglušio i nastavio igrati, a kad je lopta došla do Modrića, on je postupio po fair-playu i izbacio loptu. Tada je Ramos izgubio živce, počeo se svađati sa svima, naguravati protivničke igrače, a ni Luki nije ostao dužan.

Vikao je na hrvatskog reprezentativca, objašnjavao mu, a Luka nije znao što bi sa sobom. Bili je prilično burno, ali ne treba sumnjati da će dvojac brzo izgladiti situaciju, ipak su oni veliki prijatelji. Ramos je prošle godine čak i ljetovao kod Luke te su zajedno razgledavali ljepote Jadrana, piše vecernji.hr.

Facebook Komentari