Bernardić: Najgore je kad vas netko potcijeni, a mene su četiri puta

Bojan Glavašević jučer je rekao da Davor Bernardić još uvijek nema vještinu da bi izazvao premijera Andreja Plenkovića. Bernardić pak kaže da je kritiku uvijek spreman prihvatiti, ali ne i destrukciju.

“Kritika, pogotovo na stranačkim tijelima, je uvijek dobrodošla, ali destrukcija, rušenje stranke s kojekakvim motivima i špekulacijama da dolazi čak iz drugih stranaka je nešto što nitko ne može prihvatiti. Nisam vidio što je Glavašević rekao, ali kritiku uvijek podržavam. No ne kad ona prijeđe u destrukciju, kao što smo vidjeli od nekih zastupnika prošlih dana”, kazao je Bernardić u u Župi Stenjevec.

Na same riječi Glavaševića rekao je da je “najgore kad vas netko podcijeni, a mene su podcijenili četiri puta. To vam uđe u naviku, a to nije dobro”.

Sve češće se u medijima pojavljuje informacija kako će se bivši premijer i predsjednik SDP-a, Zoran Milanović, kandidirati na idućim predsjedničkim izborima.

“Zoran Milanović je bio hrvatski premijer, ima svoje mjesto u SDP-u i u kontaktu smo. Kada predsjednički izbori budu na dnevnom redu vi ćete prvi znati. U ovom trenutku je bitno da je SDP opet spreman uzeti odgovornost za Hrvatsku, treći puta nakon što je HDZ vodi u jednom lošem smjer. SDP ju je treći put spreman vratiti na put rasta i oporavka”, kazao je Bernardić.

Facebook Komentari