Ova fotografija stajala je poznatog nogometaša 3,3 milijuna kuna, lopovi su bili sigurni da ga nema doma

John Terry je s obožavateljima htio podijeliti neke intimne trenutke. Nije ni slutio da ga na toj društvenoj mreži prati banda pljačkaša

Nogometaš John Terry našao se na meti lopova koji su mu provalili u kuću i ukrali stvari vrijedne 3,3 milijuna kuna.

A za sve su krive fotografije na Instagramu. Naime, lopovi su znali da je nogometaševa vila prazna jer je na Instagramu, nesvjestan toga ga ga na toj društvenoj mreži prate i osobe koje ga žele opljačkati, objavio fotografije kojima se pohvalio da je na skijanju u Švicarskoj.

Iz kuće su odnijeli nakit, kolekciju dizajnerskih torbica Terryjeve supruge Toni, koja je vrijedna više od milijun kuna te prvo potpisano izdanje Harryja Pottera vrijedno oko 150.000 kuna.

Za torbice su isto saznali zbog Instagrama jer se Toni često njima hvalila.

Pljačka se dogodila krajem veljače ove godine, a lopovima je sada počelo suđenje.

Na sudu je rečeno da su pljačkaši, nakon što su shvatili da neće moću ukrasti sve torbice, izabrali 28 najskupljih među kojima su 400.000 kuna vrijedna Hermes torba od zmijske kože, Chanel torba vrijedna 70.000 kuna te torbice s potpisima Guccija, Louis Vuittona i Yves Saint Laurenta.

Ista banda koja je pokrala bivšeg kapetana engleske reprezentacije već je provaljivala u domove milijunaša, a procjenjuje se da ukupno ‘zaradili’ 5,4 milijuna kuna.

Facebook Komentari