Traje potraga za Danijelom Janković Hrnčić (24), stručnjak locirao mobitel u Njemačkoj

Još uvijek traje potraga za Danijelom Janković Hrnčić (24), koja je nestala u Donjem Stupniku kod Zagreba prošloga petka. Ona je iz kuće, gdje je živjela s roditeljima, suprugom Huse Hrnčićem (32) i petogodišnjom kćeri izašla u petak oko 9 sati, sjela u plavi VW Golf i uputila se u nepoznato.

– Molim te, Danijela, samo mi javi da si dobro, samo mi reci da si živa i zdrava. Ako me ne želiš, budi s kim god hoćeš, gdje god hoćeš, volim te i ništa ti neću zamjeriti, ali ne drži i mene i našu kćerkicu i svoje roditelje u neizvjesnosti – poručio je Danijelin suprug, javlja Večernji list.

Kazao je kako je tog jutra razmijenio nekoliko poruka s Danijelom.

– Čuli smo se još u 9.34 sati kad mi je rekla da je upravo na bankomatu i da podiže novce, a idući poziv sam joj uputio u 10.30 sati, ali broj joj je bio nedostupan – rekao je. Ubrzo mu je, kaže, sve to postalo sumnjivo, a navečer je sve otišao prijaviti na policiju.

– Zovem u postaju svaki dan da pitam imaju li kakvu novu informaciju, a oni mi odgovaraju “da ne budem dosadan, i da ih pustim da rade svoj posao” – govori je Huse Hrnić.

Policija mu je rekla da je Danijela tog petka ujutro razmijenila četiri poziva s jednim brojem mobitela, ali mu taj broj ne žele dati. Također, navodno su mu rekli i da nije otišla izvan Hrvatske.

No, Goran Hren, specijalist za računalne mreže koji je radio i na slučaju lociranja Amerikanke Vanesse Raney, tvrdi drugačije.

Naime, on je na zamolbu Huse Hrnića pokušao locirati njegovu suprugu, odnosno njezin mobitel.

– Nakon što me Danijelin muž nazvao i dao mi podatke o njezinu mobitelu, mail adresama i Facebook profilu, ustanovio sam da se Danijela nalazi izvan Hrvatske jer je zadnje spajanje njezina mobitela bilo 21. srpnja u 18.33 sati na javnoj mreži u Austriji, a 24. srpnja u 20.28 sati na Vodafone mreži u Njemačkoj. Prema svim testovima prema njezinu mobitelu i podacima koje imam, ona se nalazi u Njemačkoj. Napominjem i kako je njezin broj mobitela nedostupan, ali se njezin uređaj preko njezinih podataka spajao na internet – rekao je Goran Hren za Večernji list.

Danijelin profil objavljen je i na stranici nestali.hr. Visoka je 170 centimetara, ima valovitu kestenjastu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.

Facebook Komentari