Muškarcu zabranjen ulaz u sve trgovine Lidla u Sjevernoj Irskoj, došao kupiti kekse za kućnog ljubimca

Jednom je muškarcu zabranjen ulaz u sve trgovine Lidla u Sjevernoj Irskoj nakon što je u jednom dućanu izvrijeđao zaposlenike jer su mu zabranili da u trgovinu uđe sa svojim kućnim ljubimcem.

Andrew Dunleavy (32) posvađao se s trgovkinjom kada mu je rekla kako njegova ovca ne smije biti u trgovini u gradu Portrushu. Muškarac je kasnije rekao kako je došao kupiti kekse, njezinu omiljenu poslasticu, kada se dogodio problem. Inače, Andrew svoj dom dijeli s 20 različitih životinja među kojima je i jedan poni, dvije mačke i sedam pasa, ali i sporna ovca koju je poveo u kupovinu.

On je ispričao kako su ga zaposlenici Lidla nasilno ‘uklonili’ iz trgovine, a incident se dogodio 17. srpnja.

– Svratio sam joj kupiti kekse koje obožava i kada sam upao u trgovinu nikome to nije smetalo. Nekoliko kupaca nas je pogledalo i samo se nasmijalo, no onda je došla jedna zaposlenica i rekla da moramo napustiti trgovinu. Krenuli smo u raspravu jer na vratima postoji oznaka da je zabranjen ulaz psima, no ništa ne piše za ovce – ispričao je 32-godišnjak, piše Metro.

Nakon toga je došlo do naguravanja i muškarca su iznijeli iz trgovine, a ovca je cijelo vrijeme samo stajala kraj njega. Nakon što se snimka incidenta proširila internetom, policija je pokucala na vrata Andrewa Dunleavyja i uhitila ga zbog sumnje u napad. – Zabranili su mi ulazak u bolo koju trgovinu Lidla u Sjevernoj Irskoj kao i razgovor s njihovim zaposlenicima pa se ne mogu niti žaliti na to kako su se ponijeli prema meni i ovci što je zapravo smiješno – rekao je on, prenosi večernji list.

Facebook Komentari