Evo najboljeg savjeta za seks kojeg se i stručnjaci pridržavaju

Kada je riječ o seksu, internet je prepun savjeta. Koji su zaista dobri, koji će vama odgovarati, teško je reći. Ali nekih se drže i sami stručnjaci za seks i veze.

Većina parova ima užurban život pun obveza i stresa. Ali nema argumentiranog izgovora za nedostatak vremena za zagrljaj ili poljubac. Te male “sitnice” znače jako puno, partneri se povezuju i bliskiji su, a začinit će i obogatiti vaš seksualni život.

Mnogi upadaju u monotoniju i seks može postati odbojna “obveza”. Kako se to ne bi dogodilo, seks stručnjaci savjetuju da mijenjate položaje, koristite se raznim seksualnim igračkama, uvodite novitete, mijenjajte lokacije…

Jednostavne promjene mogu napraviti zaista mnogo. Iako će mnogi u seksu tražiti samo orgazam, seks je puno više od toga. Partneri se trebaju razumijeti i znati koje su potrebe onog drugog. Netko ne podnosi dodire po vratu, netko nešto drugo… Kako bi seks bio učisti užitak, seks stručnjaci savjetuju da otvoreno pričate jedno s drugim, otkrijete što vam odgovara,a što ne, i o čemu potajice sanjate. A onda sve to isprobate zajedno, piše Večernji list.

Facebook Komentari