Irkinja sa svojim blizancima napravila parodiju na fotke Beyonce i zapalila internet

Sharon Kellaway iz Irske je uz pomoć svojeg šestogodišnje kćeri napravila kopiju fotografskog snimanja pjevačice Beyonce, na kojem je otkrila svijetu svoje blizance, i postala internet senzacija.

Majka iz Corka u Irskoj, koja je kao i Beyonce (35), nedavno rodila blizance, odlučila je u svojem dvorištu napraviti fotografsko snimanje kakvo je nedavno napravila poznata pjevačica.

Za razliku od Beyonce, Sharonin fotograf nije bio poznati umjetnik, već njezina šestogodišnja kćer, odjeća u kojoj se fotografirala nije upravo izašla na modnoj pisti, a nije ni koristila poznatu vizažisticu, pišu 24 sata.

Zamotana u ružičastu dekicu i s velom na glavi, fotografije Sharon i njezinih petomjesečnih blizanaca su brzo postale Internet senzacija.

Sharon nije mogla odoljeti da ne napravi parodiju na fotografije koje je pjevačica nedavno objavila, za koje ona smatra da su nerealne.

– Pitam se koliko dugo je Beyonce pregledavala fotografije kako bi izabrala “one prave”. Moje je fotografirala moja šestogodišnjakinja, bez kvalifikacija, i odradila lavovski posao – komentirala je na Facebooku, prenose 24 sata.

Facebook Komentari