U Realu iznenađeni kakav se Luka Modrić vratio s odmora

Iako se nogometaši često udebljaju na godišnjem odmoru tijekom ljeta, Luka Modrić učinio je baš suprotno: izgubio je dvije kile i dnevnik Marca kaže da je sada na kondicijskom treneru Reala Antoniju Pintusu da ga vrati na idealnu težinu.., javlja tportal.

‘Luka Modrić opsjednut je svojom fizičkom spremom,’ piše najpoznatiji španjolski sportski dnevnik u članku u kojem otkriva da se naš 31-godišnji veznjak vratio s odmora s dvije kile manje nego što je imao u finalu Lige prvaka u Cardiffu.

Veliko je to bilo iznenađenje za stručni stožer Reala, jer igrači se obično na odmoru opuste i dobiju na kilaži, poput Arde Turana u Barceloni čije su fotografije na odmoru u Grčkoj izazvale podsmijeh ljubitelja nogometa.

Modrić je učinio baš suprotno tijekom lipnja, no na kondicijskom treneru Reala Antoniju Pintusu sada je vratiti izgubljenu kilažu hrvatskom reprezentativcu, ali na kvalitetan način, što bi ga u novoj sezoni moglo učiniti još boljim i efikasnijim.

‘Luka ostaje središnja figura u Realu i čuva se kako bi tu ulogu i zadržao,’ zaključuje Marca o igraču koji je s madridskim klubom već tri puta osvojio Ligu prvaka, a prošle sezone konačno se okrunio titulom i u Primeri…

Facebook Komentari