Mate Pavić u finalu muških parova nakon drame u petom setu ipak ostao bez pobjede u Wimbledonu

Splićanin Mate Pavić po prvi je put u karijeri izborio finale Grand slama u konkurenciji muških parova te se s Austrijancem Oliverom Marachom borio za veliku titulu protiv brazilsko-poljske kombinacije koju čine Marcelo Melo i Lukacz Kubot. Nakon velike borbe u petom setu Kubot i Melo su pobijedili 13:11.

[PETI SET] Odlično su počeli i jedan i drugi par. Svatko drži svoj servis. Rerzultat je 3:3. I dalje svatko drži svoj servis. Gledamo odličan tenis rezultat je 6:6. Još drže svoje servise i ne izgleda da im koncentracija pada. Rezultat je 10:10 nakon četiri i pol sata igre. Meč se zaustavlja na deset minuta dok se ne zatvori krov jer zbog mraka je slaba vidljivost. Rezultat je 11:11. Nakon stanke, hrvatsko-austrijski par brzo je izgubio dva gema , završilo je 11:13.

[ČETVRTI SET] Odličan povratak za Pavića i Maracha. Kod 2:1 hrvatsko- austrijska kombinacija oduzela je servis Kubotu i Melu i povela 3:1. Vratili su servis Kubot i Melo već u sljedećem gemu, ali Pavić i Marach su im ga opet oduzeli i poveli 4:2. Do kraja meča više nisu imali velikih problema i uzeli set sa 6:3. Meč će se odlučiti u petom setu.

[TREĆI SET] Oba para drže svoje servise i čini se kako će se meč odlučiti u tie breaku. Nažalost Pavić i Marach nisu uspjeli u tie breaku slomiti Kubota i Mela. Brazilsko-poljska kombinacija uspjela je kod 3:2 u tie breaku dva puta uzeti servis Paviću i Marachu i tako uzeti i treći set.

[DRUGI SET] Gledamo odličan tenis u finalu parova na Wimbledonu. Oba para drže svoje servise i trenutačni rezultat je 6:5. Pad koncentracije kod hrvatsko-austrijskog para. Kubot i Melo iskoristili su neke graške Pavića i Maracha i s breakom uzeli i drugi set sa 7:5

[PRVI SET] Oba para su dobro krenuli u meč. Drže svoje servise i trenutni rezultat je 3:2 za Kubot/Melo. Odlična igra Pavića i Maracha kod 5:5, a rezultat je break i 6:5 prednost za hrvatsko-austrijsku par. Nakon uspješnog servisa Pavić i Marach osvajaju prvi se sa 7:5.

Facebook Komentari