Neshvatljiv zločin: Dvojica motorista u istočnom Londonu bacali ljudima u lice kiselinu !

Dvojica muškaraca na motoru su sinoć u deveseset minuta usred Londona izveli pet napada s kiselinom, javljaju britanski mediji. Napadači su bacali kiselinu u lice prolaznicima, a zbog njihovog čina ozlijeđeno je pet osoba.

Muškarci, koji su se vozili na motoru prvo su napali 32-godišnjeg muškarca kojem su nakon bacanja kiseline u lice napadači oduzeli motor, a idući napad se dogodio nešto prije jedanaest sati.

Muškarci su izveli još tri napada na području Londona, a policija je izvijestila da je najmanje jedna žrtva zadobila teške ozlijede.

U hitnoj intervenciji londonskog Metroplitan Police-a uhićen je i jedan tinejdžer nakon što su dvojica muškaraca osumnjičenih za vožnju motorom izvršavala pet napada tijekom 90-minutnog užasa.

Resham Khan (na slici) i njezin rođak Jameel Muhktar bili su žrtve napada kiselinom u istočnom Londonu

Metropolitanska policija izjavila je kako je jedna žrtva ostala s ozljedama koje su joj “promijenili život” nakon što je napadnuta u istočnom Londonu.

Napadi su izgleda bili povezani, a među ozlijeđenima su Pakistanci Resham Khan (21) i Jameel Muhktar (37).

Londonski Metropolitan Police provodi hitnu istragu i dalje, te apelira na sve građane koji su nešto vidjeli, da se jave na broj 0800 555 111 ili da dođu u najbližu policijsku postaju.

 

Facebook Komentari