Evo kako je došlo do prometne nesreće u kojoj je sudjelovao Milijan Brkić

IzvoR: Dražen Prša

Potpredsjednik Sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić u četvrtak poslijepodne službenim se Audijem zabio u tramvaj na križanju Medulićeve i Ilice.

U sudaru je Brkić zadobio lakše ozljede, a policijskim očevidom ustanovljeno je da ni on ni vozačica tramvaja nisu imali alkohola u organizmu.

Potpredsjednik Sabora Milijan Brkić u četvrtak poslijepodne sudjelovao je u prometnoj nesreći na križanju Ilice i Medulićeve ulice u središtu Zagreba. Službenim automobilom zabio se u tramvaj linije 11.

Nakon sudara Brkiću je zbog lakših ozljeda pružena medicinska pomoć u KBC-u Sestre milosrdnice.

“Jučer oko 18.35 na raskrižju Ilice i Medulićeve ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil i tramvaj. Očevidom je utvrđeno da je 47-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka Medulićevom u smjeru sjevera.

Dolaskom do Ilice skrenuo je ulijevo te je prednjim dijelom vozila naletio na prednji desni dio tramvaja linije 11 kojim je upravljala 46-godišnja vozačica.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 47-godišnji vozač osobnog automobila, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC-u Sestre milosrdnice.

Kod oboje vozača nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu”, doznaje Tportal od PU zagrebačke.

Share This Article