Bayern prvoj momčadi priključio Hrvata

Bayern je počeo pripreme, ali glavne zvijezde još su na odmoru pa šansu dobivaju neka nova lica. Među njima i mladi hrvatski reprezentativac

Carlo Ancelotti obožava Luku Modrića. Htio ga je u PSG-u, pa ga je vodio u Realu, a vrlo bi ga rado i u Bayernu.

No, i dok je Luka nedostupan, pronašao je talijanski stručnjak Hrvata. U svojim redovima.

Naime, Mario Crnički, 19-godišnji napadač koji (je) nastupa(o) za mlađe hrvatske reprezentacije, opet je priključen prvoj momčadi Bayerna!

Njemački je prvak počeo pripreme bez glavnih zvijezda koje su na produljenom odmoru, odigrao je Bayern i prvu utakmicu i s 4:1 pobijedio niželigaša.

A Ancelotti je na pripreme priključio deset mladih igrača, iz druge ili mlađih momčadi. Da im ukaže priliku, pa tko se dokaže…

To su: golman Ron-Thorben Hoffmann (18), stoperi Niklas Tarnat (19) i Adrian Fein (19), veznjaci Marco Hingerl (21) i Timothy Tillman (18), lijevo krilo Michael Strein (20), desni bek Resul Türkkalesi (18), desno krilo Raphael Obermair (21), te napadači Miloš Pantović (20) i naš Mario Crnički (19).

Crnički je rođen u Münchenu, porijeklo s očeve strane je iz Marije Bistrice, a s majčine iz Hercegovine, a u Bayernu je od sedme godine, piše Goal.com.

Share This Article