Strašna nesreća u Karlovcu: U srazu s BMW-om, koji je prešao na njegovu stranu, poginuo vozač Golfa

U izravnom sudaru dvaju osobnih automobila u karlovačkom predgrađu Donja Jelsa jučer oko 18,15 sati poginuo je vozač VW-a, dok se za život vozača BMW-a, koji je također iz tog naselja, bore liječnici u karlovačkoj bolnici, javlja Večernji list.

Oba su automobila u sudaru potpuno uništena. Do nesreće je navodno došlo zbog neprilagođene brzine. Po pričama mještana Marko K. (24) vozio je brzinom od oko 140 kilometara na sat, ušao je u zavoj kojeg je zbog velike brzine presjekao, te udario u vozilo u suprotnom traku, odnosno u automobil kojim je upravljao Dražen Brozović (36) koji je od siline udarca na mjestu preminuo.

Marko je zadobio teške ozljede, s nekoliko prijeloma i u Općoj je bolnici Karlovac. Mještani tvrde da svakodnevno brzina brojne vozače ‘zanese’ na tom dijelu cestu, pa su, osim vozača automobila, u svakodnevnoj opasnosti i brojni pješaci u naselju.

Česte nesreće na tom dijelu ceste

Na mjestu nesreće okupili su se i građani, a među njima i otac teško ozlijeđenog mladića koji je upozorio kako su na tom dijelu ceste nesreće česte i teške, da je taj dio preopterećen prometom, pa se tako nedavno i u blizini, kod škole dogodila prometna nesreća sa smrtnom posljedicom.

Izrazio je žaljenje za poginulog muškarca, a za svoga sina je kazao kako je njegova supruga s njim u bolnici, jako je zabrinuta jer se još čekaju rezultati bolničkih pretraga. Mještanin koji živi u neposrednoj blizini mjesta nesreće izjavio je kako je na tom mjestu zavoj dosta blag, ali nepregledan i loše izveden jer “vuče” auto na suprotnu stranu kolnika.

Na tom mjestu, upozorio je, svi vozači “jednostavno sijeku zavoj, dogodi se pokoji sudar i samo je bilo pitanje vremena kad će se dogoditi tragedija”, javlja Večernji list.

Facebook Komentari