Argentinski nogometaš Lionel Messi vjenčao se s djevojkom u koju se zaljubio u djetinjstvu

Argentinski nogometaš Lionel Messi, kojeg mnogi smatraju najboljim nogometašem svijeta, vjenčao se s djevojkom u koju se zaljubio u djetinjstvu prije nego što se s 13 godina preselio u Španjolsku, kada je prihvatio ponudu Barcelone pod uvjetom da plate liječenje njegovog problema s manjkom hormona rasta.

Messi (30) je upoznao Antonelu Roccuzzo (29) u svom rodnom gradu kada je imao pet godina. Ona je rođakinja Messijevog najboljeg prijatelja Lucasa Scaglije, koji je također postao profesionalni nogometaš. Novovjenčani par ima dva sina koji žive s njima u Barceloni.

Vjenčanje je održano u petak u luksuznom hotelu u gradu Rosario, a u slavlju je sudjelovalo 260 uzvanika među kojima su bile mnoge nogometne zvijezde i poznate osobe, kao što su Messijevi suigrači iz Barcelone Luis Suárez, Neymar, Gerard Piqué i njegova supruga, kolumbijska pop zvijezda Shakira.

Suigrači iz aregentinske nogometne reprezentacije također su bili među gostima, ali Messijevi nedavni treneri nisu bili na popisu uzvanika, uključujući Pepa Gardiolu. Argentinska nogometna legenda Diego Maradona također nije pozvan, prema pisanju lokalnog tiska.

Događaj su osiguravale stotine policajaca i zaštitari unutar hotela. Mnogi su gosti pristigli na vjenčanje svojim privatnim mlažnjacima, a argentinski mediji prozvali su događaj “vjenčanjem stoljeća”. Oko 150 novinara akreditirano je za posebnu press zonu, ali nisu imali pristup cijelom prostoru, prenosi Jutarnji list.

Facebook Komentari