Akcija policije i carine – Par uhićen sa 163 kilograma marihuane

Kako piše SBportal u pritvoru su završili 43-godišnjakinja i 28-godišnjak koje se povezuje sa krijumčarenjem velike količine droge.

Oboje su hrvatski državljani, a zatečeni su u večernjim satima, u petak, 23.lipnja u teretnom vozilu kojim je upravljao 28-godišnjak.

Temeljem naloga Županijskog suda, u pretrazi teretnog vozila i poluprikolice, pronađeno je oko 163 kilograma opojne droge marihuana.

“Marihuana je otkrivena u okviru aktivnosti u cilju suzbijanja nezakonitih migracija, prevencije i sprječavanja prekršaja i kaznenih djela. U akciji su sudjelovali policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, u suradnji sa policijskim službenicima PU vukovarsko-srijemske i carinskim službenicima, Mobilne jedinice Osijek”, rekla je Kata Nujić, glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske.

SBportal doznaje da je droga otkrivena prilikom kontrole teretnog vozila hrvatskih registracijskih oznaka. Policajci su pronašli nekoliko desetaka paketa u kojima je marihuana bila skrivena.

Odmah se posumnjalo da je u pitanju šverc, te su vozač i suvozačica privedeni. Sa sudskim nalogom pretraženi su vozilo i poluprikolica kojima su prevozili drogu.

Facebook Komentari