Jan Lecjaks: Kad sam dobio informaciju od svog menadžera odmah sam htio doći u Dinamo

Nogometaši Dinama odrađuju pripreme u Moravskim Toplicama, a u međuvremenu na Maksimiru predstavljen je novi obrambeni igrač Modrih, Jan Lecjaks, javlja HRT.

Kad sam dobio informaciju od svog menadžera odmah sam htio doći u Dinamo. Znam da je najveći klub u Hrvatskoj, znam za njihove uspjehe, a i da su igrali Ligu prvaka. Ovo je velika prilika za mene i jako sam sretan. Nisam razmišljao o drugoj opciji jer znam kakav je klub Dinamo, rekao je češki igrač.

Nadam se da će Jan obaviti dobro svoj posao te da će uključiti sve svoje kvalitete kako bi pomogao klubu da napravimo ono što želimo u ovoj sezoni. Odlučili smo ga dovesti jer smatramo da se radi o igraču koji će biti naše pojačanje, ali i koji će pojačati konkurenciju. S obzirom na to da imamo velik broj utakmica, trebat ćemo u našem rosteru dobar izbor kvalitetnih igrača. Mislim da smo s njim dobili upravo to što smo željeli, rekao je sportski direktor kluba Marijan Vlak.

Češki igrač prije dolaska u Zagreb informirao se o svom novom klubu: Znam da su najveći derbiji oni s Hajdukom, a pratio sam utakmice Dinama u Europa ligi i u Ligi prvaka. Znam da je klub izuzetno kvalitetan. Želim pomoći momčadi da Dinamo opet osvoji naslov prvaka i Kup, dvostruku krunu i, naravno, pomoći na europskom planu.

Facebook Komentari