Podlo i neumjesno pa ako je i od Šešelja: Kolinda dolazi u Beograd zbog mene, ispravit ću joj kralježnicu svojim metodama

D.Prša Ilustracija

Kako pišu srpski mediji predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović kojoj su liječnici prepisali terapiju zbog bolova u vratu i kralježnici, pomaknula je terapiju za ponedjeljak kako bi danas u Beogradu mogla prisustvovati na inauguraciji srpskog predsjednika Aleksanda Vučića, no navodno iz sasvim drugih razloga.

Vođa srpske radikalne desnice, Vojislav Šešelj, za list “Alo” kazao je kako predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u Beograd ne dolazi kako bi osobno čestitala Aleksandru Vučiću na novoj funkciji već “dolazi radi njega, da bi joj on, svojim metodama, sredio bolove u kralježnici”, kazao je Šešelj.

“Jadni Vučić, misli da Kolindica zbog njega dolazi u Beograd, a ona će samo malo biti tamo, pa će onda doći kod mene”, rekao je Vojislav Šešelj.

Potom je objasnio zbog čega Kolinda dolazi u Beograd.

Doći će jer me treba da joj ispravim kralježnicu i to mojim metodama. Samo mi je bitno da je Vučić ne prejede previše na tom banketu kako bi bila spremna za mene.

Eto, to je moj i Kolindin plan za dugoočekivani susret’, rekao je Šešelj koji je radnije isticao kako jedva čeka susret s hrvatskom predsjednicom. Jednom prilikom najavljivao je svoj posjet Zagrebu ne bi li “zagrlio svoju Kolindicu”.

Share This Article