HNS s obzirom na upite medija poslao točne brojke ispisanih i upisanih članova

HNS je poslao priopćenje pod naslovom “Budućnost HNS-a odredit će rezultati našeg rada, a ne samo stavovi i svjetonazori, koje prenosimo u cijelosti.”

U povijesti Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata mnogi su važni i utjecajni političari odlazili iz stranke i birali svoj politički put, pa je stranka svejedno nastavilasvoj razvoj i ostala stabilna parlamentarna stranka svih 27 godina vlastite povijesti.

Budućnost HNS-a odredit će rezultati našeg rada, kako do sada, tako i ubuduće.Trenutno pripremamo konkretne mjere za provedbu depolitizacije i reforme obrazovanja, kao i konačnog sređivanja stanja u katastru i zemljišnim knjigama, jer su to dvije teme koje zanimaju ogromnu većinu hrvatskih građana i utječu na kvalitetu njihovih života, bez obzira na njihove stavove i svjetonazore, a kako smo i najavili HNS će svoje vrijednosti i projekte unijeti uVladu Republike Hrvatske.

HNS trenutno broji više od 40 000 članica i članova stranke, a broj upisa i ispisa se evidentira u Registru članstva Središnjeg ureda HNS-a u Zagrebu na dnevnoj bazi. Od posljednje sjednice Središnjeg odbora HNS-a koja je održana u srijedu 7. lipnja 2017. godine do danas, iz stranke su se ispisale 343 osobe, a upisalo se njih 60 te ne očekujemo veći odljev članstva u budućem razdoblju.

Naprotiv, očekujemo da će nam se priključiti građani koji su se zasitili podjela, umorni od izlazaka na birališta i ponovne agonije koju su Republici Hrvatskoj više puta nepotrebno priuštili Božo Petrov i ekipa. Mi vjerujemo u vlastitu sposobnost, a dugoročno nam je cilj napraviti dobar rezultat koji će birači, željni boljeg i jednostavnijeg života, rastućeg gospodarstva i modernog obrazovanja,znati nagraditi.

Share This Article