Carrillo okupio hajdukovce, Bijeli počeli pripreme za novu sezonu

Na Poljudu se danas radilo punom parom. U svlačionici su se okupili igrači, čime je označen početak priprema za novu sezonu 2017./2018. Nakon pozdrava i uvodnog govora sportskog direktora Marija Branca i trenera Joana Carrilla krenuli su prvotimci na prvi trening uoči početka nove sezone.

Na prozivci i prvom treningu pojavilo se 25 igrača. Nije bilo Jeffersona koji je na putu iz Brazila, najbolji strijelac Prve HNL za prošlu sezonu Marko Futacs na raspolaganju treneru bit će od ponedjeljka, a Hamza Berry dobio je dodatna četiri dana odmora zbog reprezentativnih akcija.

U odnosu na prošlu sezonu otišli su obrambeni igrači Marko Ćosić i Josip Kvesić, a došli defenzivni veznjak Josip Radošević, krilni igrač Ivan Pešić, napadač Franko Kovačević i desni krilni Edin Šehić.

Moj je cilj u novoj sezoni pripremiti momčad za pobjede u svakoj utakmici. Ponekad to nije lako, kao što nije lako ni dospjeti na prvo mjesto, ali težit ćemo tome što više u novoj sezoni, rekao je Carrillo na konferenciji za medije.

Facebook Komentari