Hajdaš Dončić: Dead man walking, tko s djecom liježe, budi se popišan, maturalac je vaš završen

Na dnevnom redu Sabora danas je aktualno prijepodne na kojem premijer i ministri odgovaraju na pitanja zastupnika. Red za postavljanje pitanja došao je i na SDP-ovca Sinišu Hajadaš Dončića.

”Maturalac je vaš završen. Obišli ste Hrvatsku kao predsjednik HDZ-a, što je opravdano. To je jednim dijelom i vaš zadatak. Koje da vam pitanje postavim? Pitanje o INA-i da će se vratiti u hrvatske ruke? Pitanje o insuficijentnosti vašeg zakona o Agrokoru i nemogućnosti da se poboljša nešto kroz roll up? Pa neću vam to postaviti. Podsjećate me na Sean Penna iz filma ‘Dead man walking’, politički, ne vrijeđam. Ili da vas pitam jasno. Nakon neuspjelog preslagivanja – kako ste spavali?”, upitao je Hajdaš Dončić premijera.

Premijer je na ovo pitanje samo kratko odgovorio: ”Dobro”. Takav odgovor naišao je na duhovitu opasku od strane Hajdaš Dončića koji je premijeru odgovorio poznatom narodnom uzrečicom: ”Tko s djecom liježe, budi se popišan”.

Nakon toga malu intervenciju imao je i predsjednik Sabora Gordan Jandroković koji je kazao: ”Ha, dobro… Molio bih vas da biramo riječi”.

Facebook Komentari