Radimir Čačić o borbi ‘čovjek na čovjeka’, komentirao Ivana Vrdoljaka i HNS

U Studiju 4  gostovao je reformist Radimir Čačić – bivši HNS-ovac koji je na izborima pobijedio dosadašnjeg župana Predraga Štromara iz HNS-a. Kaže kako je u svoju pobjedu bio siguran.

“Nakon 1. kruga gdje nas je bilo puno, ostao sam u ringu gdje igra čovjek na čovjeka, a onda igraju i neki rezultati. Glasovalo se za čovjeka, ne za stranku – to je prednost direktnih izbora. Oni koji se izaberu ipak imaju povjerenje građana”, kazao je Radimir Čačić koji je prije osam mjeseci, na parlamentarnim izborima – dobio pet puta manje glasova. Jasenovac, Bleiburg i ostale teme izvan su koristi za lokalnu zajednicu, dodao je, prenosi HRT.

Na pitanje o Ivanu Vrdoljaku i HNS-u, njegovojh bivšoj stranci, rekao je kako je jedini kriterij rezultat – ‘ako ga nemaš, pusti bolje od sebe’. “Moja stranka ima jednu županiju i tri dožupana, a HNS ima jednu. Mi imamo dva grada, a oni su sve pogubili – Varaždin, Novi Marof, Dubrovnik. Oni su najveći gubitnik izbora”, smatra Čačić. Za Bandića je kazao kako ima svoj sadržaj, on je “lider koji se dokazao u utakmicama” te kako je pitanje je li se on prikrpao HDZ-u ili oni njemu.

Facebook Komentari