Estradni menadžeri o pravim razlozima Indirinog odlaska iz Colonije, oglasio se i Đurđević

Sve dođe svom kraju, a potvrđuje to i najnovija vijest pristigla iz vinkovačkog dance benda Colonia, koju je nakon 21 godine članstva napustila i vatrena Indira Levak.

Pjevačica je to objavila na Instagram profilu objasnivši kako je nakon dugog razmišljanja o solo karijeri odlučila okrenuti smjer prema novim koordinatama.

Objasnila je da je Colonia divno razdoblje njezine pjevačke karijere, povijesti, s tisućama koncerata i brojnim hitovima… Ali i najavila kako će od sada kao Indira, s timom divnih kreativaca, prepoznatljivu energijuusmjeriti na svježe ideje i želje vjerne publike.

”Ništa se ne mijenja kada su u pitanju naša druženja i pjevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti! – rekla je Indira, navevši kako će joj solo karijeru voditi suprug Miroslav Levak, poduzetnik koji je posljednje tri godine bio Colonijin menadžer.

Sada je čeka prvi singl, suradnja i s ostalim autorima, ali i borba na nesigurnom estradnom tlu gdje više neće biti benda kao zaštite. No Indira ionako navodi u nekim od intervjua kako je većinu vremena bila sama.

Coloniju je prije tri godine napustio Tomislav Jelić Kameny, a i sam Đurđević, kojeg smo jučer bezuspješno pokušali kontaktirati, već dugi niz godina s njom nije bio aktivno na gažama. Što stoji iza pozadine kraha i kakva budućnost Indiru čeka, pokušali smo doznati od naših estradnih menadžera. Zanimljivo je što oni razloge razlazu vide u razdiobi novca.

– Ništa neočekivano. Nakon odlaska Kamenog, Indirin je odlazak bio pitanje vremena. Mislim da se nisu mogli dogovoriti oko razdiobe novca, s obzirom da je u igru kao menadžer upao i njezin suprug. Ali kako dalje? Dobra se pisma ne događa često. Dobru pismu treba puno platiti. Kad si solo, tada si na udaru. Neće joj biti lako – kaže Ivan Bubalo.

Fini sporazum

Istog je mišljenja i estradni lisac Zoran Škugor, koji navodi kako se i na stranom tržištu puno bendova raspalo kada su u igru upale žene i muškarci članova. Ne prejudicira kako bi to mogao biti razlog raspadu Colonije, no također drži da je eventualno vezan uz razdiobu zarađenog novca.

Smatra i kako će sada jedno od glavnih pitanja biti vezano uz postizanje dogovora između dosadašnjih poslovnih partnera Indire i Borisa na temu izvođenja Colonijinih skladbi.

– Nemojmo zaboraviti to da je Boris autor glazbe i stihova Colonijinih hitova. I zato je vrlo važno da on i Indira postignu jedan fini razlazni sporazum. Ako se ne postigne dogovor, Boris čak Indiri može zabraniti izvođenje Coloninijih skladbi. I što tada? S čime će se ona pojaviti na tržištu kada još nema nekoliko svojih skladbi?

Za prikupiti ih, treba vremena. Ne, nisam iznenađen, ravnoteža nekog benda se prilično pomiče kada u njezin sustav uđe neko od životnih partnera članova. To drastično mijenja odnose –  veli Škugor.

Siguran je i kako će Boris, poznat kao plodan autor, zasigurno i nadalje nastaviti s projektom Colonia. To bi značilo da bi trebao, ako već i nije, krenuti u lov na novu pjevačicu. Indira će s druge strane, smatra, krenuti u lov na dobru pjesmu. Možda će ih, kaže, i sama početi pisati. A velika je mogućnost, tvrdi Škugor, da će ih kupovati upravo od Đurđevića.

– Mislim da će to koštati. Dobra pjesma uvijek košta, a ona je sada došla u situaciju da se bori za gaže, za svoje mjesto na estradi, na kojoj nije lako. U svakom slučaju morat će kupovati pjesme. Isto kao Rozga od Huljića, koja će uzeti jednu što joj se sviđa. I moći odbiti deset što joj ne pašu. Što joj predviđam? Borbu u svakom slučaju – veli Zoran Škugor.

 

Share This Article