Tko je majka koja je ubila svog sina? Ima dijagnozu bipolarne ličnosti, navodno se bavi prostitucijom

Ubojstvo dječaka Denisa iz Pule šokiralo je i ražalostilo cijelu Hrvatsku. Mato Barišić, reporter ‘Provjerenog’, razgovarao je s obitelji dječaka, istražio pozadinu cijele priče i donosi nove, zanimljive detalje.

Jedan od njegovih sugovornika, koji je želio ostati anoniman, dobro je upoznat s radom institucija u Puli i tvrdi – svi sve znaju. Poznati su, kaže, i detalji koji ukazuju kako je majka bila nepodobna za odgoj djeteta.

„Ima nekakvu dijagnozu bipolarne ličnosti i bavi se navodno prostitucijom. Kažu da je ona došla negdje iz unutrašnjosti Hrvatske i da je već od malih nogu, s pet godina, bila izložena seksualnom zlostavljanju“, ispričao je za ‘Provjereno’.

Chiarina majka, Rita Rojnić, u telefonskom je razgovoru potvrdila kako ima dokumente koji dokazuju da je Centar za socijalnu skrb Pula sve znao i da ih je upozoravala kako se Chiara ne može brinuti za sebe, a kamoli dijete. Telefonski su i ona i njezina druga kćer, Chiarina polusestra, potvrdile da je Chiara bila loše i da se to znalo.

‘Provjereno’ je dobilo i informaciju da je Chiara bila u postupku oduzimanja poslovne sposobnosti.

Kadifa Pašić, teta ubijenog dječaka, shrvana je.

„Denis će zauvijek ostati našim srcima. Mi ga nikad nećemo zaboraviti i on će zauvijek živjeti s nama. Jako sam loše. Danima sam loše, ali se držim jer nema pomoći Denisu ako još budemo i plakali. Mi svi sad moramo biti jaki da se to sad obavi kako treba.

Najteže je mojoj majci i mom bratu koji je dolje zatvoren“, rekla je u suzama za ‘Provjereno’, a informaciju da je Chiara sina navodno trovala tabletama kratko je prokomentirala: „To još ne znamo…“.

O sumnjivom poslovanju Centru za socijalnu skrb Pula ‘Provjereno’ je već izvještavalo u slučaju Zorana Peruška iz Šegotića, štićenika Doma koji je njegovu imovinu prodavao po cijeni višestruko nižoj od tržišne i to jednoj te istoj osobi. Tada, kao ni sada, iz Cetra nisu htjeli komentirati slučaj.

Cijelu priču možete pogledati u večerašnjoj emisiji ‘Provjereno’

Facebook Komentari