Tedeschi: Rješenje situacije oko Agrokora će biti bolno, mi možemo podnijeti i 100 posto otpisa

Predsjednik Uprave Atlantic Grupe, Emil Tedeschi, danas je boravio na Danima poduzetnika, koje je organizirala Hrvatska udruga poslodavaca.

Tedeschi je komentirao situaciju u Agrokoru. “Moramo biti strpljivi, iako znamo da će rješenje situacije oko Agrokora biti bolno. Otpisa mora biti”, rekao je Tedeschi.

Objasnio je što pod tim misli. “Ne zazivam otpis, ali vjerujte mi da Atlantic Grupa može podnijeti otpis potraživanja prema Agrokoru u iznosu od 100 posto”, rekao je Tedeschi novinarima.

Podsjetimo, Hrvatska udruga poslodavaca i ove godine organizira Dan poduzetnika, ove godine pod nazivom ‘Promjene na tržištu rada: problem ili prilika?’.

Na skupu je oko tisuću poduzetnika i poslodavaca, predstavnika izvršne vlasti, sindikata, diplomatskog zbora te drugih visokih uzvanika iz gospodarstva i politike.

Među njima su i premijer Andrej Plenković, potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, ministar financija Zdravko Marić, ministar rada i mirovinskoga sustava Tomislav Ćorić, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić te ministar zdravstva Milan Kujundžić.

Facebook Komentari