Ovo je igračka koja brzinom munje osvaja svijet

Najnovija igračka koja je zaludjela tinejdžere diljem svijeta zove se fidget spinner i uskoro će osvojiti svijet. Zapravo pohod na džepove roditelja već je krenuo.

O čemu se zapravo radi? Fidget spinner je na početku bio zamišljen kao igračka koja bi trebala pomoći djeci s poremećajem pažnje da se lakše foksuiraju, no vrlo brzo je prerastao u maniju velikih proporcija.

Igračka radi na jednostavnom principu. Radi se o spravici s tri izbočine koje povezuje kružni oblik koji se, vrti. Sve što je potrebno napraviti je zavrtjeti ga.

Najčešće se koristi tako da ga se pokušava balansirati na prstu dok se velikom brzinom okreće. No, osim ovog osnovnog načina igranja moguće je izvoditi i nebrojene trikove.

Za one koji žele znati što sve je moguće izvoditi s fidget spinnerom najbolje je da ovaj pojam upišu u youtube koji je već krcat raznim snimkama trikova.

Možda najbolje strana ove igračke je njezina cijena koja se kreće oko 10 dolara, a na internetu ga je moguće kupiti i po povoljnijoj cijeni.

Dakle, jeftin je, dostupan, djeca ga obožavaju i jednostavno se koristi. Baš zato se nemojte začuditi ako vas dijete uskoro povuče za rukav i zamoli da mu ga kupite.

Facebook Komentari