Maras: Opara je splitski Plenković. Ako želite Agrokor, onda ćete glasati za Oparu

Gordan Maras, SDP-ov saborski zastupnik, komentirao je u Saboru, uoči svečane sjednice, stanje u državi.

“Pristup je po meni duboko upitan, da Ramljak na taj način vabi kreditore i pokazuje da novca nema dovoljno za sve. On vrlo jasno poručuje da novca nema dovoljno za sve i da je Vlada preuzela odgovornost na svoja pleća. Tužba će ići prema Republici Hrvatskoj od svih dobavljača koji se neće moći naplatiti, a taj rizik će platiti hrvatski građani. Plenković i Vlada su napravili zakon koji će napraviti najveću štetu tek u narednom periodu. Država nije trebala preuzimati odgovornost i nije građane trebala izložiti”, rekao je Maras.

Misli da ministrica gospodarstva i potpredsjednica Vlade, Martina Dalić, boravkom u Moskvi neće postići ništa. “Ja uopće nemam povjerenja u Dalić i Marića. Svi u Hrvatskoj su oslonjeni, kad se o Agrokoru radi, na ljude koji su duboko uvučeni u koloplet sukoba interesa i to nije dobro za Hrvatsku. Kome nije jasno da je Vlada kompromitirana do te mjere da HDZ treba otići s vlasti, taj ne vidi dobro”, rekao je Maras.

Upitan koga SDP podržava u Splitu, Maras je rekao da bi za njega, da živi u Splitu, HDZ bio zadnja opcija. “Vi to sad protumačite kako hoćete. Može se gledati kandidate u cjelini, za mene ni jedan ni drugi nisu dobri, ali postoji onaj manje loš. Opara je splitski Plenković. Ako želite Agrokor, onda ćete glasati za Oparu”, rekao je Maras.

Facebook Komentari