(VIDEO) Hrvatska izborila treću pobjedu protiv Meksika 2 : 1

Dvoboj na stadionu Coliseum bio je peti međusobni okršaj Hrvatske i Meksika i treća pobjeda naše reprezentacije.

U prvom nastupu na tlu Sjeverne Amerike hrvatska nogometna reprezentacija je u kombiniranom sastavu u Los Angelesu pred 60,000 gledatelja pobijedila Meksiko 2:1. Zadovoljstvo prikazanim nije krio predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Vidjeli smo sreću i zadovoljstvo jer je došlo preko 10 000 hrvatskih navijača iz cijele Amerike i to je ona pobjeda. Pustimo rezultat, ljudi su došli na svoje, ovo je povijesna utakmica. Jedva čekam da organiziramo novu utakmicu na teritoriju Amerike, rekao je Šuker za CroatianSports.com.

Izbornik Ante Čačić bio je ponosan na svoje i igrače.

Rekao sam da se ne bojim utakmice, da vjerujem igračima. Ponosan sam i sretan zbog velikog broja Hrvata, i da su oni mogli vidjeti povijesnu pobjedu protiv jedne dobre reprezentacije. S obzirom da smo imali samo tri treninga, zadovoljan sam kako je momčad ušla u utakmicu. Veliko htijenje, srce i disciplina te kvaliteta pojedinaca su bili na našoj strani, izjavio je nakon utakmice.

Sretni smo što smo pobijedili. Hrvatska ne ovisi o 11 igrača, imamo uvijek spremnih između 25-30 igrača koji u svakom trenutku mogu igrati. Čestitke igračima koji su debitirali, nadam se da će ovakvih situacija biti sve više, dodao je branič Tin Jedvaj.

Strijelac drugog pogotka Fran Tudor zabio je svoj prvi gol u hrvatskome dresu.

Odlično prvo poluvrijeme. Zasluženo smo vodili 2:0, tražili smo priliku iz kontri i polukontri. U ovakvoj formaciji, s ovakvom ekipom bili smo bolji, dogovorili smo se da ćemo dati sve od sebe.

Uvijek postoje veliki talenti. Ne trebamo se brinuti za budućnost, zaključio je igrač Hajduka.

????????The Croatian youngsters defeat Mexico 2-1 at the LA Coliseum Saturday night. Here's what Čačić, Šuker, Šimunić, Jedvaj and Tudor had to say after the match! Hrvatski nogometni savez

Posted by CroatianSports.com on 27. svibnja 2017

Facebook Komentari