Kerum ponovo obasipa Oparu kreativnim doskočicama

Kandidat za splitskoga gradonačelnika, Željko Kerum, uoči drugoga kruga lokalnih izbora u Splitu je održao konferenciju za novinare.

Na naš upit da komentira protukandidata iz redova HDZ-a, Andra Krstulovića Oparu, Kerum je kazao da je Opara kicoški tip. “Ako ste čitali kaubojske romane, onda znate tko je kicoš, a to je osoba koja je uvijek iznad svih”, rekao je Kerum. Također ga je prozvao i da je umišljen i zalijeće se u izjavama.

Komentirao je i financiranje vlastite kampanje, kazavši da je financiraju nećak, inače sin predsjednika Županijske skupštine, Petroslava Sapunara, koji je bio na listi Keruma za župana, i sin, koji su i vlasnici dviju tvrtki i dali su mu 300.000 kuna za kampanju.

Upitan zašto u papirima stoji da je u kampanji potrošio nula kuna, Kerum je kazao da kampanja nije vrijeme za zbrajanje i oduzimanje te da će se sve na kraju objaviti.

Još je rekao i da neće pozivati nikoga da za njega glasa, da će Splićani birati koga žele. S druge strane, o koalicijama za vijeće i skupštinu će s razgovarati nakon drugoga kruga izbora, ali ne odbacuje mogućnost suradnje s HDZ-om.

Facebook Komentari