Jovanović: Ne raspada se SDP, zajedno smo SDP, smirite se drugovi i drugarice

Nakon što je SDP-ov Mirando Mrsić poručio kako, suprotno porukama stranačkog vodstva “koje odišu optimizmom”, smatra da SDP kao najjača oporbena stranka ne može nikako biti zadovoljan rezultatima lokalnih izbora te da su toj stranci hitno potrebne promjene, na Facebooku se oglasio i SDP-ov Željko Jovanović.

Mrsić je rekao da nikako nije zadovoljan rezultatima lokalnih izbora te da se očekivalo mnogo više. Dodao je i da je izostala konkretna temeljna politička platforma SDP-a o onome što će SDP-ovi kandidati za čelna mjesta, ali i za predstavnička tijela na lokalnoj razini, ponuditi građanima u predstojećem razdoblju.

Izostale su, smatra Mrsić, i konkretne mjere na pripremi naših kandidata na terenu, ali i motivacija članstva. Tu je rukovodstvo podbacilo, rekao je i pozvao na hitne promjene.

Na njegove se izjave na Facebooku osvrnuo Željko Jovanović, rekavši da se “ne raspada SDP, ali raspast će se ambicije bez pokrića svih koji nisu u stanju sačekati drugi krug izbora! Zajedno smo SDP, drugovi i drugarice. Smirite ambicije i usmjerite energiju da SDP u drugom krugu pobijedi što je moguće više”, poručio je Jovanović.

Ne raspada se SDP, ali raspast će se ambicije bez pokrića svih koji nisu u stanju sačekati drugi krug izbora! Zajedno…

Posted by Željko Jovanović on 23. svibnja 2017

Facebook Komentari