Bandić u drugom krugu, od ranog jutra dela: Htjelo se uspjeti u tome da se Bandića isporuči na klanje

Izvor: Milan Bandić/Facebook

Danas, dan nakon lokalnih izbora, u 7,00 sati Milan Bandić otvorio je igralište NK Maksimir. Tom prilikom zahvalio se svima koji su glasali za njega i najavio pobjedu u drugom krugu.

“Novi je dan. Startamo s otvaranjem igrališta Maksimir. 3,5 milijuna vrijedna investicija pod sloganom više igrališta, manje gledališta”, rekao je Bandić novinarima.

“Hvala sugrađanima na rezultatima. Svima koji su dali povjerenje gradonačelniku Bandiću, bivšem, sadašnjem i budućem. Relativni smo pobjednici na svim razinama.

Sad treba još dovršiti posao, drugo poluvrijeme slijedi. Početak kraja je kad se politički takmaci podcijene, a kraj je kad ih se precijeni. Ova dva tjedna ćemo na toj razini raditi i završiti posao 4. lipnja“, rekao je Bandić.

Na pitanje je li otvaranje igrališta početak kampanje, Bandić kaže: “Kakva kampanja. Ja imam kampanju 365 dana. Ovo nije početak. Ja znam što radim 365 dana, a tko je jutros od političkih takmaca na zagrebačkim ulicama”.

“Nisu se građani zasitili Bandića, možda su ga se zasitili njegovi protukandidati”, izjavio je jučer na izbornu noć Milan Bandić, obraćajući se javnosti iz svoga stožera u koji je stigao u kasnim večernjim satima. Ispričao se što su ga u stožeru tako dugo čekali, dodavši da je on čitavu večer uživao “kao pajcek” u pogledu na fontane, svoj projekt, iz Book cafea.

Najavio je da će u zagrebačkoj skupštini, budu li rezultati onakvi kakvi su u ovom trenutku, doći do velike koalicije.

“Stranka rada i solidarnosti sa svojim partnerima je relativni pobjednik na sve četiri razine izbora u Gradu Zagrebu. To je ono što nam je bio cilj kad smo startali”, rekao je Bandić.

“Želim čestitati i pozvati na suradnju u Gradskoj skupštini. Sve ću uložiti da napravimo veliku koaliciju u Skupštini. Grad Zagreb to zaslužuje, a i gradonačelnik koji je u finalu za šesti mandat to zaslužuje”, kaže Bandić.

“Čovjek koji 17 godina obnaša drugu izvršnu funkciju ove zemlje treba donositi odluku za generacije”, rekao je i čestitao protukandidatkinji Anki Mrak Taritaš, zaželivši joj mnogo uspjeha.

Bandić je zaključio svoj govor rekavši da se ništa nije promijenilo i da će već u 7 sati ujutro otvoriti nogometno igralište u Maksimiru.

“Htjelo se uspjeti u tome da se Bandića isporuči na klanje”, dodao je.

U ponedjeljak ujutro doista je otvorio nogometno igralište u Maksimiru, dodavši da je njemu kampanja – svaki dan.

Facebook Komentari