Ostojić: Uvjeren sam da će SDP osvojiti tri grada – Zagreb, Rijeku i Osijek

Zagreb je rekao – želimo promjene, 70 posto građana reklo je – želimo drugu gradonačelnicu ili drugog gradonačelnika. Dakle, razlika između Bandića i Anke Mrak Taritaš za sada je u tri postotna boda i u drugom krugu napokon ćemo na čelu grada Zagreba imati gradonačelnicu, ženu, gospođu. Izjavio je to Rajko Ostojić.

Istaknuo je kako su Zagrepčani pokazali da žele promjenu, njih 70 posto je reklo NE – ne želimo da se grad nastavi voditi na ovakav način, na staromodan način, želimo moderan grad, želimo grad 21. stoljeća, želimo grad industrijske revolucije, rekao je Ostojić.

Uvjeren je da će SDP osvojiti tri grada – Zagreb, Rijeku i Osijek, u kojem vodi Vrkić kao nezavisni, a kojeg podupire SDP.

Zvane Brumnić, glavni tajnik SDP-a, rekao je kako je već sad siguran u pobjedu HNS-ove kandidatkinje koju je njegova stranka podržala
Anke Mrak Taritaš.

Na komentar da Zagreb više nije SDP-ov grad, Brumić je rekao kako je i ovaj put Zagreb pokazao da lijeva opcija ima veći potencijal.

Građani u Rijeci i ostatku Hrvatske prepoznali su politiku SDP-a i to su honorirali ondje gdje obnašamo vlast. Uspjeh na izborima bilo bi zadržati što smo imali i dobiti grad Zagreb, rekao je Brumić.

Share This Article