Imali ste problema s Facebookom? Popularna mreža nedostupna za milijune korisnika

Milijuni korisnika najpopularnije društvene mreže u svijetu, Facebooka, jutros su se požalili na nemogućnost pristupanja stranici.

Među najčešćim problemima koje su njeni korisnici istaknuli je nemogućnost pristupanja svojem računu, njih 35%, na nemogućnost otvaranja stranice požalilo se 45% korisnika te društvene mreže koji su prijavili problem Facebooku, a 19% korisnika kazalo je kako ne može pristupiti dijelu sadržaja, odnosno ne može vidjeti fotografije.

Problemi s pristupom Facebooku prvi su put zabilježeni u 9.16 sati, objavljeno je na službenim stranicama Facebookova korisničkog centra.

Javili su se korisnici iz Šri Lanke, Južnoafričke Republike, Gruzije, Azerbajdžana, Španjolske, Cipra, Litve, Mijanmara, Italije, Rumunjske, Armenije, istočne obale Velike Britanije, Ukrajine, Grčke, Finske, Ukrajine, kao i Hrvatske.

‘Kad pokušam otvoriti Facebook vidim samo sive linije’, najčešći je među komentarima na stranicama korisničkog centra.

Najviše komentara koji se odnose na nepravilan rad stranice stiglo je iz Europe. Nekima su nestale najnovije objave, a umjesto njih prikazuju se sive linije, a prema komentarima problem se u većoj mjeri javlja na službenim profilima i službenim stranicama tvrtki, osoba i proizvoda, prenosi net.hr.

Iz Facebooka ističu kako je u tijeku rješavanje problema.

Share This Article