Policija opovrgava: Niti smo transparent u Metkoviću oduzeli, niti je mladić priveden

Neki domaći mediji objavili su kako je policija zabranila i oduzela transparente skupini mladića koji su njima željeli izraziti ‘dobrodošlicu’ premijeru

Premijer Andrej Plenković je u sklopu predizborne turneje uoči lokalnih izbora stigao u Metković. S obzirom da se radi o Mostovoj utvrdi, atmosfera je tijekom cijelog dana bila iznimno napeta.

Neki domaći mediji objavili su kako je policija zabranila i oduzela transparente skupini mladića koji su njima željeli izraziti ‘dobrodošlicu’ premijeru. No, policija se upravo oglasila priopćenjem u kojem negira novinske napise.

“Obzirom na netočne medijske napise, obavještavamo Vas da su policijski službenici PP Metković danas oko 13.30 sati, provodeći mjere osiguranja boravka štićene osobe, u Metkoviću, zatekli muškarca (1991.) u namjeri postavljanja transparenta na prometni znak.

Policijski službenici utvrdili su da navedeni transparent nije uvredljivog sadržaja, ali je muškarac upozoren da postavljanjem transparenata na prometni znak čini prekršaj iz čl. 14. ZSPC te postupa suprotno odredbama Zakona o cestama, nakon čega se muškarac udaljio.

Napominjemo da navedeni transparent od spomenute osobe nije oduzet niti je osoba privedena u službene policijske prostorije”, stoji u priopćenju.

Na transparentima je pisalo: “Plenkoviću, jesi doveo Pupovca i Sauchu?”, “Dobro nam došli u provincijski Metković gosp. lideru!”, “Mandarine su dobre za anemiju”…

Policija uklanjala, kažu, neprimjerene transparente za Plenkovića u Metkoviću

Facebook Komentari