Mrak Taritaš Bujancu: Ono kad te vrijeđa visok, plav i zgodan muškarac, atletske građe

Facebook Velimir Bujanec

Poznati televizijski voditelj, čije lice se može sresti na lokalnim televizijskim postajama, Velimir Bujanec, na svojem je Facebook profilu objavio fotografiju kandidatkinje za gradonačelnicu Zagreba HNS-ove Anke Mrak Taritaš.

Iznad potencijalne gradonačelnice na slici je prizor atraktivne dame koja je dio nekog usputnog oglasa.

“Bez komentara”, napisao je sarkastično uz fotografiju Bujanec, a nakon toga je na zidu njegova službenog Facebook profila uslijedila lavina komentara.

”Mislim, ne volim je ni ja! Ali nekoga sprdat radi njegovih tjelesnih mana nije u redu! Šta je sljedeće? Hoćemo ih označavati žutim zvijezdama!? Osim toga i ti si mi baš slika i prilika pravog hrvatskog muškarca! Metar i žilet, neš ti ljudinu”, napisao je jedan od komentatora.

”Ovo je vrlo ružno… i objava Velimira Bujanca i komentari ispod. Razumljivo mi je da se čovjek vrijeđa argumentima, ali da li je moralno vrijeđanje fizičkog izgleda…”, nastavili su komentatori s i osudama.

”E, Bujanec, sad si stvarno pretjerao. Ne možeš se sprdat s nečijim fizičkim izgledom jer to je isto ko da se sprdaš sa Bogom jer svakog Bog načini na sliku i priliku svoju, a ti se još predstavljaš ko vjernik pa bi trebao znat to“, stoji u jednom komentara.

Kazali su mu da se osoba cijeni po djelima, a ne po izgledu, zbog čega bi, smatraju građani, trebao biti iznad toga, a ne upućivati neprimjerene i plitke komentare.

Reakcija nije izostala od same HNS-ove kandidatkinje za gradonačelnicu Zagreba Anke Mrak Taritaš, koja je odgovorila na njegov neukusni komentar u svom stilu i “spustila” ga na zemlju.

Anka Mrak – Taritaš: “Ono kad te vrijeđa visok, plav i zgodan mušarac, atletske građe”.

Facebook Komentari