Zato sve nedaće djeluju manje i neusporedive su sa stvarnom žrtvom 51 poginulog hrvatskog branitelja u VRA BLJESAK

Potpredsjednik Sabora Milijan Brkić bio je u Okučanima na obilježavanju 22. obljetnice Bljeska.

[ŽRTVA HRVATSKIH BRANITELJA NEKA NAM BUDE PUTOKAZ KAKO SE U ZAJEDNIŠTVU I JEDINSTVU ŽRTVUJE ZA SVOJ NAROD,SVOJU DOMOVINU, SVOJ DOM I SVOJU DJECU]

Srpski agresor nije ni slutio početak kraja njegovog terora i ugnjetavanja koji mu se spremao toga 1. svibnja 1995. god. kada je nastupila munjevita VRO “Bljesak”. Domoljublje kao pokretačka snaga donijela je pobjedu i slobodu na područje Okučana i zapadne Slavonije.

Zato sve nedaće i svi izazovi današnjice koji nam staju na put, djeluju manji i neusporedivi su s onom stvarnom žrtvom 51 poginulog hrvatskog branitelja u VRA “BLJESAK” koji su bez pogovora stavili svoj goli život na kocku jer im je sloboda vlastitog naroda i Domovine bila važnija i od vlastitog života.

Domovinski obrambeni rat je hvala dragom Bogu prije 22 godine završio i sada je na nama političarima da idemo u smjeru koji su nam pokazali hrvatski branitelji, koji su bili spremni dati svoje živote za svoj narod, svoju Domovinu, svoj dom i svoju djecu!, napisao je Brkić na svom fb-u.

Share This Article