Bulj žestoko o HDZ-ovom županu: Pretučen novinar, Ževrnja se štiti od naroda kako bi pogodovao tvrtki

”Danas je pred Županijskom skupštinom u Splitu, na kojoj se odlučivalo o dodjeljivanju koncesije za jednu od najpoznatijih hrvatskih plaža, Zlatni rat u Bolu na Braču, pretučen novinar Radio Brača”, priopćeno je iz Mosta nezavisnih lista.

”Novinar Siniša Vickov tvrdi da su mu ozlijede glave nanijeli zaštitari Sokol Marića pred Skupštinom, a postavilo se i pitanje tko ih je i zašto angažirao”, stoji u priopćenju.

“Kao što sam jučer upozorio, ovdje se pred našim očima događa bezobzirna prodaja nacionalnog blaga, kao da je djedovina župana Ževrnje. Župan Ževrnja štiti se od naroda i medija kako bi lakše pogodovao tvrtki bez ikakvog iskustva i kompetencija. Sramotno je da zaštitari napadaju novinara koji je došao istražiti istinu iza ove dodjele koncesije. Ne samo da prodaju ono što nije njihovo, nego se sad i tuče pojedince koji o tome žele izvijestiti. Incident pred Županijskom skupštinom nije napad na jednog novinara, nego udarac svim građanima koji ne daju da kojekakvi muljatori i nekome podobni zarađuju na njihov račun i račun neponovljivog prirodnog okoliša”, izjavio je saborski zastupnik Miro Bulj.

Share This Article